Det brukar sägas…

… att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Däremot sägs det inget om hur frustrerande och tålamodsprövande en sådan väntan kan vara. Här sitter jag med en hemsida som inte fungerar som den ska och har ingen aning om hur man reparerar den. Min kompis som hjälper mig med den kan inte arbeta med den på arbetstid och jag får förlita mig på att hans fritid ska räcka till. Som synes så kan jag i nuläget inte ens lägga upp ett nytt blogginlägg, bara editera ett befintligt. Det här inlägget är därför återanvänt från den 28:e november.

Jag är övertygad om att det löser sig så småningom men törs inte göra någon gissning om hur lång tid det kommer att ta. Som tur är så har jag Karl XI:s mynt att nörda ner mig i för närvarande, så det går ju ingen nöd på mig. Men nog är det frustrerande att inte kunna arbeta med hemsidan  https://www.youtube.com/watch?v=C6F3zK-1efA

Falcoin