De första staplande stegen

Så har vi då kommit så långt att jag kan börja göra något själv på hemsidan igen och det känns befriande. Vad som hände vet vi inte riktigt, mer än att det hade något att göra med webbhotellets uppdatering av php-version. Den gamla versionen skulle dock upphöra först den 31/12, men hemsidan gick i baklås redan den 9/12, så allt känns som ett enda stort frågetecken.

Att vi nu bytt webbhotell innebär tyvärr inte att problemen är slut; det verkar inte gå så bra att flytta över datan. Jonas jobbar med problemet, men det kan betyda att jag får flytta över allt manuellt, en sida i taget. Det kommer givetvis att ta tid i så fall, men som tur är så är jag rätt bra på den typen av långtråkiga arbetsuppgifter. En sak som är bra är i alla fall att jag samtidigt kan sovra i materialet och inte ta med sådant som jag inte längre är så nöjd med att jag skrivit. Man ska alltid försöka se saker från den ljusa sidan…

Falcoin