Registren över Gustav II Adolfs raritetssidor klara

Så tog jag mig då för med att göra färdigt registren över GIIA:s raritetssidor. För mig känns det lite som att göra samma sak en gång till eftersom jag redan lagt in länkarna på Typsamlingssidorna. När det gäller de mer komplicerade myntgrupperna så går jag själv ofta via Typsamlingssidorna eftersom det är lättare att orientera då, men vet man vad man söker så går det ju fortare att gå via registren.

145 aktiva sidor blev det till slut eftersom det blev ett antal som föll bort på vägen sedan de överstigit 15 kända ex. Dessa inaktiva sidor är dock sparade som “S” på typsamlingssidorna. Onödigt att ta bort jobb som redan är gjort.

Ibland tycker jag att det går alldeles för långsamt för mig med det här projektet, men problemet är ju att det hela tiden kommer så mycket annat intressant (och även det som är mindre intressant men som ändå måste göras) i vägen som jag också vill ägna mig åt. Nu senast var det ju 2 nya kataloger från MISAB som ju tog några dagar att gå igenom. (Jag återkommer om dem i senare inlägg.) Och så fort jag köpt Berndt Göhles nya bok så lär jag väl ha det jag gör några månader med att syssla med Karl XI:s 2-marker. Så det är bara att acceptera att allt får ta den tid som behövs

Falcoin