Äntligen på gång

Så där, då har jag äntligen full kontroll igen och vet vad jag gör. Min hemsida kommer att bli helt återställd igen! Det kommer dock att ta tid eftersom jag måste kopiera in en sida i taget och dessutom måste varje bild redigeras om och läggas in för sig. Men det löser sig!

Mitt förra blogginlägg kan ha vållat en del huvudbry för en del läsare eftersom de inte kunde se vad jag talade om. Det är nämligen så att om man länkar in direkt till bloggen så ser man bara blogginläggen jag gjort, men om man länkar in med www.falcoin.se så ser man ALLA inlägg jag gjort, även de i andra kategorier. Därför har jag bestämt mig för att göra allt i sidor för att det ska bli så lite strul som möjligt. Nackdelen är att det då inte syns i listan till höger vad jag gör. I stället kommer jag kontinuerligt att tala om i bloggen vilka delar som fungerar igen. Jag har börjat nu med “Kända samlingar” och i registret där har det börjat dyka upp fungerande länkar igen. De sidorna går fortast att återställa eftersom de består mest av text och lite bilder. Värre är det då med raritetssidorna där bilderna är viktigast. Men det går naturligtvis det också.

Falcoin