Att hålla tungan rätt i mun

När man jobbar med en hemsida som min så har man i princip 2 olika format att välja. Det ena är att man gör en “sida” och när man publicerar den så har man fortfarande kvar att välja hur den ska visas. Endera lägger man upp den i menyn eller också lägger man en länk på en sida som redan finns i menyn. Själv tycker jag att länksystemet är smidigast eftersom jag då kan göra exempelvis raritetssidor för en hel regent färdig innan jag visar upp det för allmänheten.

Det andra formatet är att skriva ett “inlägg” och detta visas direkt i bloggen när man publicerar det. I förrgår råkade jag publicera en raritetssida som ett “inlägg” och detta visades då på bloggen vilket inte var meningen. Eftersom jag inte upptäckte misstaget förrän idag så är det dessutom ett antal läsare som sett det och jag tyckte det var lika bra att på detta sätt tala om varför jag nu tagit bort det. Ja, jag håller alltså på lite grann med Gustav II Adolfs rariteter, men det är ännu långt ifrån att vara färdigt. Har bara gått igenom Ahlströms kataloger ännu och håller som bäst på att samla bilderna på rariteterna. Allt tar sin tid och jag räknar nog inte med att vilja visa upp dessa raritetssidor förrän någon gång till hösten. Om nu inte pekfingret slinter på tangenterna igen och det dyker upp fler oplanerade blogginlägg…

Falcoin