Falcoin.se

Min blogg

MISAB 5

Posted by Falcoin (admin) on Aug 20 2011
Min blogg >>

Dan Carlberg ringde igår och frågade om jag fått katalogen till MISAB 5, men det hade jag inte. Det visade sig att han skickat in två adresslistor till tryckeriet, den ena med namnen förtryckta på de som betalat tidigt och den andra med adresser till dem som betalat senare. Tydligen hade tryckeriet enbart skickat efter den förstnämnda listan, så det är nog rätt många som fortfarande väntar på katalogen.

Nu ska jag nog erkänna att jag är mycket glad att överhuvudtaget finnas på en sändlista eftersom jag har så svårt att få iväg betalningar när det inte finns någon "sista betalningsdag". Jag betalade förra helgen vilket ju är alldeles för sent ifall man vill ha katalogen samtidigt som alla andra.

Nu har man i alla fall lagt upp katalogen (egentligen "katalogerna" eftersom det är två) som pdf-filer på hemsidan och naturligtvis har jag varit inne och kollat. Slutsatsen är kort och gott att det är ett måste att beställa biljett till Stockholm även denna gång. Jag koncentrerar mig på Gustav III och framåt, och antalet åtråvärda mynt räcker mer än väl till att ruinera mig. Åh, så gärna jag skulle vilja ha den där 2-dukaten 1842! Men utropet är 30000 kr och slutpriset blir nog alldeles högt för mina nuvarande ekonomiska muskler. Nu finns det ju som tur är mer godis på denna auktion, men vad det är återkommer jag till senare. 

Last changed: Sep 12 2011 at 09:52

Back

Comments

Inget hittades

Add Comment
print